Viihdekeskus Piterland – Pohjois-Euroopan suurin viihdekylpylä

Pietarin moderneimmasta viihdekeskuksesta löytyy komea kauppakeskus ja jättimäinen viihdekylpylä.

1354
Kauppakeskus Piterland, kuva 1

Piterland on Pietarin suurimpia ja moderneimpia viihdekeskuksia. Sen sisältä löytyvät kauppakeskus ja Pohjois-Euroopan suurin vesipuisto. Vuonna 2012 valmistuneessa kompleksissa on panostettu näyttävyyteen – laatikkomainen ja yksinkertaisen näköinen ulkokuori kätkee sisälleen komean ja persoonallisen kauppakeskuksen.

Kansainvälisistä brändeistä kauppakeskuksessa ovat edustettuina mm. H&M, MANGO, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger, Lacoste, Cacharel, US Polo ja MAC. Foodcourtilla puolestaan toimii Pietarin ensimmäinen Starbucks-kahvila.

Revolution Slider Error: Slider with alias piterland not found.

 

25 000 neliömetriä laaja vesipuisto-osa on katettu 45 metrin korkeuteen kohoavalla puurakenteisella kupolilla, jonka kerrotaan olevan maailman suurin lajissaan. Vesipuistossa on 12 saunaa ja viisi liukumäkeä, joista pisin peräti 212 metriä pitkä. Vesipuisto tarjoaa myös kattavan valikoiman kylpyläpalveluja.

Viihdekeskus sijaitsee ei-autoilevien kaupunkilaisten kannalta hieman epäedullisessa paikassa, yli kolmen kilometrin päässä lähimmältä metroasemalta (Staraja Derevnja). Metroaseman ja Piterlandin välille on järjestetty maksuton bussikuljetus.

Tiedot

Osoite: Primorskij Prospekt, 72
Lähin metroasema: Staraja Derevnja
Aukioloajat: Päivittäin klo 10:00 – 22:00
Valmistumisvuosi: 2012
Myyntipinta-ala: 83 000 m2
Kotisivut: Piterland.ru

Sijainti kartalla

Aiheet