1311

Edullinen hotelli otollisella sijainnilla.

Hotelli Moskova (tai joskus Moskva), sijaitsee Neva-joen varrella pääkatu Nevski prospektin itäpäässä. Pietarin ydinkeskustaan hotellilta on reilun kolmen kilometrin matka. Hotellin yhteydessä on metroasema Ploshad Aleksandra Nevskovo, jolta ydinkeskustaan on vain parin asemavälin matka. Hotellin sijainti on otollinen myös KHL-matkailijoille, sillä metroasemalta pääsee ilman vaihtoa myös Prospekt Bolshevikov -metroasemalle, jonka vieressä KHL-pelien areena Pietarin jääpalatsi (Ledovoy Dvorets).

Vuonna 1972 valmistunut Moskova-hotelli on alusta alkaen ollut suomalaisten matkailijaryhmien suosiossa. Vuonna 2007 valmistuneessa julkisivuremontissa hotelli sai lasisen julkisivun ja menetti valitettavasti samalla ison osan betoniarkkitehtuuri-viehätyksestään.

Hotellin lähistöllä on kohtalaisesti palveluja, esimerkiksi ravintoloita, matkamuistokauppoja ja ruokakauppa Prisma. Myös hotellissa itsessään toimii myymälöitä baareja ja ravintoloita, joista yksi on avoinna ympäri vuorokauden.

Moskova-hotellin vieressä sijaitsee Pietarin yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä Aleksanteri Nevskin lavra, jonka hautausmaalla lepää useita tunnettuja venäläisiä.

Tiedot

Osoite: Ploshad Aleksandra Nevskogo, 2
Lähin metroasema: Ploshad Aleksandra Nevskogo
Kotisivut: hotel-moscow.ru

Sijainti kartalla

Aiheet