Olginon hotelli ja leirintäalue

Kesäaikaan Olginossa toimii leirintäalue teltta- ja asuntovaunupaikkoineen

923

Olginon hotelli ja leirintäalue on suomalaisille matkailijoille tuttu jo neuvostoajoilta. Nykyään hotelli tarjoaa majoittumisvaihtoehdon erityisesti sellaisille matkailijoille, jotka haluavat yöpyä rauhallisella paikalla ja luontoa lähellä. Hotellilta vain kivenheitto Suomenlahden rannalle.

Olgino sijaitsee Pietarin kaupunkiasutuksen reunalla, Suomesta Pietariin johtavan maantien varrella. Lähimmälle Tshornaja retshkan tai Staraja derevnjan metroasemille on vain noin vartin ajomatka. Olginon vierestä metroasemille kulkee kolme bussia ja neljä reittitaksia. Hotellin alueella on maksuton pysäköinti ja tarvittaessa hotelli järjestää transferkuljetuksen rautatieasemalle tai Pulkovon lentoasemalle.

olgino-3

Hotellissa on yhteensä yli 200 Lux ja Standard -kategorioiden huonetta. Kesäaikaan Olginossa toimii myös leirintäalue teltta- ja asuntovaunupaikkoineen. Olginon asuntovaunupaikka maksoi kesällä 2015 alle kymmenen euroa sisältäen sähköt, veden ja muut peruspalvelut. Leirintäalueella on myös mahdollisuus vuokrata bungalowi.

Suomalaismatkailijoita ilahduttanee tieto siitä, että Olginossa vierailee talvisin suomalainen joulupukki. Hotellilla on myös suomenkieliset kotisivut.

Osoite: Primorskoe shosse 4, korpus 2 (21 km)
Lähimmät metroasemat: Tshornaja retshka, Staraja derevnja
Kotisivut: hotel-olgino.ru

Olgino kartalla

olgino-1

Aiheet