Uusi hostelli Pietarin keskustassa: Twin Cities Melbourne

Pietarin keskustan tuntumaan avattu uusi hostelli tarjoaa edullista majoitusta australialaishenkisissä puitteissa.

842

Pietarin keskustan tuntumaan avattu uusi hostelli tarjoaa edullista majoitusta australialaishenkisissä puitteissa. Moskovan rautatieaseman lähellä toimintansa aloittanut Twin Cities Melbourne on venäläisen Twin Cities -ketjun ensimmäinen hostelli Venäjällä. Hostellin sisustuksesta vastaa pietarilainen KYD BURO ja käsintehdyt kalusteet ovat Timofey Zhuravlev –studion käsialaa.

Twin Cities Melbourne -hostelli tarjoaa neljää eri majoitusvaihtoehtoa. Edullisimmalla Basic-vaihtoehdolla (15 euroa / vrk)  saa majoituksen neljän hengen ilmastoidussa huoneessa ja pienen aamiaisen. Kallein majoitusvaihtoehto on Ensuite (40 euroa), jolla saa kahden hengen huoneen omalla suihkulla ja vessalla.

Hostellissa on keittiö, ruokailutila, vierashuone ja työtiloja. Vieraiden käytössä on myös maksuton Wlan, tee- ja kahvitarjoilu, kirjasto, seurapelejä ja kitara.

Hostellilta on Nevski prospektille noin viiden minuutin kävelymatka ja lähimmälle metroasemalle (Ploshad vosstania) kävelee alle 15 minuutissa.

Tiedot

Hinnat alkaen: 15 € (dorm)
Etäisyys keskustaan: 800 metriä (Moskovan rautatieasema)
Lähin metroasema: Ploshad Vosstania
Osoite: Poltavskij projezd, 2
Kotisivut: twincitieshostels.com

Paikka kartalla

Kuvat

twin-cities-melbourne-2 twin-cities-melbourne-3 twin-cities-melbourne-4 twin-cities-melbourne-5 twin-cities-melbourne-6 twin-cities-melbourne-7 twin-cities-melbourne-8

Aiheet