Loft Project Etagi – Pietarin hipsterimekka

Etagi on Pietarin loft-tiloista vanhin ja monipuolisin.

810
Loft Project Etagi

Loft Project Etagi, eli tuttavallisemmin Etagi, on keskustan tuntumassa sijaitseva luovien alojen keskus. Keskuksessa on muun muassa pienten yritysten toimistoja, vaihtuvia näyttelyitä, ravintoloita ja kahviloita, kauppoja ja putiikkeja, luentotiloja, hostelli ja kattoterassi, johon erityisesti kauniina kesäpäivänä kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Loft Project Etagi

Etagin esikuvia ovat New Yorkin, Berliinin ja Amsterdamin loftit, eli teollisuuslaitoksilta vapautuneet tilat, joita on myöhemmin otettu uuteen käyttöön. Helsingissä vastaavalla periaatteella toimii Kaapelitehdas. Pietarissa on Etagin lisäksi noin kymmenkunta loftia. Leipomon vanhoissa tiloissa toimiva Etagi on Pietarin lofteista vanhin ja monipuolisin.

Loft Project Etagi on entinen leipomorakennus

Loft Project Etagi perustettiin joitain vuosia sitten toimintansa lopettaneeseen leipomorakennukseen, jossa aikoinaan toimi kaupungin suurin leipomo. 1920-luvulla rakennetun leipomorakennuksen sisätiloja on säilytetty mahdollisimman tarkasti ja tilat luovatkin vaikutelman jatkuvassa muutostilassa olevasta rakennuksesta.

Etagi sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Pietarin valtasuonesta Nevski Prospektista. Nopeimmin Etagiin pääsee matkustamalla Ligovskij prospektin metroasemalle, josta perille on vain parin minuutin kävely.

Tiedot
Paikka kartalla
Linkit

Osoite: Ligovskij prospekt, 74
Lähin metroasema: Ligovskij prospekt
Kotisivut: loftprojectetagi.ru
Vkontakte-ryhmä: vk.com/loftproektetagi

Kuvat

Loft Project Etagi

Loft Project Etagi

Loft Project Etagi

Loft Project Etagi

Kuvat: vk.com/loftproektetagi

Aiheet