Kulttuuritila Taiga – Kulttuuria ja käsitöitä

Pietarin ydinkeskustassa sijaitseva kulttuuritila tarjoaa työtiloja muotoilijoille, arkkitehdeille, muusikoille, mainosväelle, valokuvaajille ja ohjelmoijille.

1168
Yhteistötyötila Taiga

Taiga on nuorille luovien- ja kulttuurialojen ammattilaisille tarkoitettu kulttuuritila. Pietarin ydinkeskustassa sijaitseva yhteisö tarjoaa työtiloja muotoilijoille, arkkitehdeille, muusikoille, mainosväelle, valokuvaajille ja ohjelmoijille.

Monista pietarilaisista freelance-yhteisöistä poiketen Taiga sijaitsee kaupungin paraatipaikalla, vain parin korttelin päässä Eremitaasin taidemuseosta. Rakennuksen ikkunoista avautuvat näkymät kantavat Neva-joen yli Pietarin-Paavalin linnoitukselle. Useat tilat ovat yleisölle avoimia.

Revolution Slider Error: Slider with alias taiga not found.

 

Rakennuksessa pitävät majaansa mm.: kirjapaino, skandinaavityylinen vegeravintola Grønland, kahvila, teollisuusmuotoilustudio FORMA, uniikkikitaroiden showroom Guitarbank, kirjakauppa Books & More, second-hand vaatekauppa Zalataja, kielikoulu ja design-vaatekauppa 8–store.

Rakennuksen kolmannessa kerroksessa toimii pieni, kymmenen huoneen TAIGA hostelli.

Yhteisössä järjestetään säännöllisesti valokuva- ja elokuvakuvauksia, luentoja ja esittelyitä, näyttelyitä, festivaaleja ja konsertteja. Kesäkuukausina keskuksen yleistoiminnat keskittyvät viihtyisälle sisäpihalle.

Tiedot

Osoite: Dvortsovaja Naberezhnaja, 20
Metroasema: Admiralteiskaja / Nevskij Prospekt
Kotisivut: space-taiga.org

Sijainti kartalla

Aiheet