Baden-Baden – lähiöravintoloiden aatelia

Ravintola sijaitsee puiston laidalla. Sen tilava ja viihtyisäksi sisustettu terassi avautuu puistoon ja puiston keskellä olevalle lammelle.

1040
Ravintola Baden-Baden, kuva 1

Joskus mahtava ravintola saattaa löytyä yllättävästä paikasta. Viimeksi koimme tällaisen yllätyksen ulkoillessamme Pietarin pohjoisessa betonilähiössä valtavan pitkällä Prosveshenian valtakadulla. Näläntunteen voimistuttua sietämättömäksi tarkistimme Tripadvisorista kulmakunnan tarjonnan. Läheltä olinpaikkaamme Tripadvisorin sijalle 131 / 7670 rankkaamaa Baden-Badenia.

Ravintola sijaitsee puiston laidalla. Sen tilava ja viihtyisäksi sisustettu terassi avautuu puistoon ja puiston keskellä olevalle lammelle. Sään suosiessa terassi on mitä viihtyisin illalliselle.

Ravintolan saleissa ja terassilla on salivastaava joka päivystää tilannetta ja ilmoittaa radiopuhelimella tarjoilijoille, mikäli asiakkaat heitä kaipailevat. Ravintolan tarjoilijatoiminta oli preussilaisen tehokasta. Ruokalista on laaja ja tarjontaa on jokaiseen makuun. Ruoka oli erinomaisen hyvää, se tarjoiltiin sopivan nopeasti ja tarjoilijat olivat ystävällisiä. Hintatasoltaan Baden-Baden on erittäin kohtuullinen.

Osoite: Prospekt Prosveshenia, 66
Metroasema: Grazhdanskij prospekt
Puhelinnumero: 812 934 02 94
Kotisivut: restobb.ru

Sijanti kartalla

Aiheet