El Copitas – puolivirallinen salakapakka

Baarissa valmistetaan harvinaisia Mezcal ja Tequila –pohjaisia drinkkejä Meksikosta tuotetulla alkoholilla.

1359

Suosittu El Copitas -baari toimii Pietarissa viimeisten parin vuoden aikana suosituksi nousseella ”salakapakka”-konseptilla. Konsepti tarkoittaa sitä, että ravintola ei näy kadulle, se ei juuri mainosta itseään, eikä sinne pääse sisään ilman ennakkovarausta. Pietarin keskustassa toimivan ravintolan kohdalla roikkuvat paikalla aiemmin toimineen ”Kalastus ja Turismi” -kaupan mainoskyltit.

El Copitas -baarissa valmistetaan harvinaisia Mezcal ja Tequila –pohjaisia drinkkejä sekä tarjoillaan palan painikkeeksi nachoja, tacoja ja keittoja autenttisista meksikolaisista astiastoista. Ravintola tuottaa osan alkoholijuomaistaan suoraan Meksikosta, joten niihin ei muualla Venäjällä juuri törmää. Juomien hinnat liikkuvat 200-300 ruplan välillä.

El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar
El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar

Elokuussa 2016 El Copitas päästi Drinks International koostamalle maailman parhaiden baarien top-100 -listalle sijalle 76. Vuonna 2015 avattu pietarilaisravintola pääsi listalle ensimmäistä kertaa. Ravintola on saanut hyviä arvosteluja myös asiakkailtaan. Esimerkiksi Facebookissa baarille on annettu 4,9 pistettä viidestä.

El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar
El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar

Ravintola päivittää Facebook-profiiliaan myös englanniksi.

Tiedot

Osoite: Kolokolnaja ulitsa 2, käynti sisäpihalta
Aukioloajat: Torstai, perjantai ja lauantai
Lähin metroasema: Dostojevskaja, Vladimirskaja
Facebook-sivut: facebook.com/elcopitasbar

Sijainti kartalla

Aiheet