Hatsapuri i Vino – Hatsapureja ja makeaa viiniä

Ravintolan omistajien mukaan annosten reseptien suunnittelussa on konsultoitu ”georgialaisia kotiäitejä".

1169
Hatshapuri i Vino, Pietari

Huhtikuussa avattu uusi Hatsapuri i Vino tarjoaa nimensä mukaisesti kursailematonta ja suoraviivaista georgialaisruokaa. Vladimirskajan metroasemalta vain parin minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva ravintola on pieni, mutta niin on sen hintatasokin. Paikka oli vielä sen verran tuore, että ruokailumme aikana ravintolan seinille naputeltiin vielä koristeita.

Pietari.infon toimitus kävi tutustumassa ravintolan antiin vappupäivänä. Pöytään tilattiin alkuruoaksi Hartsho-keitot, juustotäytteinen Imeret-hatsapuri ja lasilliset talon viiniä. Keitto ei pettänyt odotuksia, eikä toisaalta Hatsapurikaan, joka tosin olisi voinut olla hieman tuhdimpi. Puolikuiva punaviini osoittautui maukkaaksi ja erittäin makeaksi, mutta georgialaisviineihin tottuneille se ei toisaalta ollut mikään yllätys. Ravintolan palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

Hatshapuri i Vino, Pietari

Ravintolan lista on suppeahko, mutta tarpeeksi monipuolinen tarjotakseen vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Yhdeksän erilaisen Hatsapurin lisäksi on tarjolla keittoja, salaatteja, shashlikkia ja jälkiruokia. Ravintolan omistajien mukaan annosten reseptien suunnittelussa on konsultoitu ”georgialaisia kotiäitejä”.

Hatsapuri i Vino mainostaa itseään aitoa ja edullista georgialaisruokaa tarjoavana ravintolana. Mainoslauseen voi mieluusti allekirjoittaa erityisesti edullisuuden osalta: keiton, Hatsapurin ja viinilasin hinnaksi muodostui yhteensä 480 ruplaa, eli reilut kahdeksan euroa.

Tiedot

Osoite: Sosialistitsheskaja ulitsa, 10
Lähin metroasema: Vladimirskaja / Dostojevskaja
VKontakte: vk.com/hachapuriivino
Facebook: facebook.com/hachapuriivino
Instagram: instagram.com/hachapuriivino

Paikka kartalla

Aiheet