1357

Pietarista löytyy elävää musiikkia moneen makuun. Myös jazz-musiikin ystäville kaupunki tarjoaa kattavan valikoiman elävää musiikkia tarjoavia jazz-klubeja.

Bar The Hat

Jazz-klubi The Hat Club
Jazz-klubi The Hat Club. Kuva: http://vk.com/club41043967

Bar The Hat -klubilla ei järjestetä erikseen konsertteja, mutta elävää musiikkia luvataan säännöllisten jamisessioiden muodossa. Jazz-klubin baari tarjoaa itsekehiteltyjä ja klassisia koktaileita, mutta juomalistaa on turha kysellä: Ystävälliset ja kekseliäät baarimikot loihtivat juomat asiakkaan mieltymysten ja mielialan mukaan.

Bar the Hat

Osoite: Ulitsa Belinskovo 9
VK-ryhmä: http://vk.com/club41043967

JFC Jazz Klub

Jazz-klubi JFC
Jazz-klubi JFC. Kuva: https://vk.com/club235459

JFC Jazz Klub on vankan kulttimaineen saavuttanut pietarilainen jazz-klubi, jonka vaikutusvaltainen amerikkalainen musiikkilehti Downbeat valitsi maailman top-150 jazz-klubin joukkoon. Klubilla soitetaan dixielandia, bluesia, jazz-rockia, funkia, acid-jazzia ja jopa latinalaisamerikkalaisia rytmejä.

Tutustu
JFC Jazz Club

Osoite: Ulitsa Shpalernaja, 33
VK-ryhmä: https://vk.com/club235459

Jazz-klubi ja ravintola Dom 7

Jazz-klubi Dom 7
Jazz-klubi Dom 7. Kuva: https://vk.com/dom_7

Dom 7 on pienehkö klubi-ravintola Gribojedovin kanavan varrella, josta on tullut monen pietarilaisen jazz-ystävän mekka.  Klubilla järjestetään konsertteja iltaisin ja kiihkeitä jamisessioita öisin. Baari tarjoilee koktaileja ja ravintola eurooppalaisen keittiön antimia.

Dom 7

Osoite: Nab. Kanala Gribojedova, 7
VK-ryhmä: https://vk.com/dom_7

Jazz-bar 48 Stuliev

Jazz-klubi Bar 48 Stuliev
Jazz-klubi Bar 48 Stuliev. Kuva: https://vk.com/48chairs

Jazz-klubi 48 Tuolia järjestää livekonsertteja jokaisena päivänä. Ohjelmistossa on kaikkea alkaen sameaäänisten naislaulajien Ella Fitzgerald tulkinnoista, aina matalaäänisten mieslaulajien Luis Armstrong tulkintoihin.  Keittiö on eurooppalainen ja ilmapiiri välitön.

48 Tuolia

Osoite: Ulitsa Rubinshteina, 5
VK-ryhmä: https://vk.com/48chairs

Cafe Myzyka Krysh

Jazz-klubi Muzyka Krysh
Jazz-klubi Muzyka Krysh. Kuva: https://vk.com/club23987885

Pienehkön ja tunnelmallisen klubin nimi kääntyy ”Kattojen musiikiksi”. Klubi sijaitsee eräällä lukuisista pietarilaisista sisäpihoista. Se tarjoilee kursailematonta kotiruokaa, maukkaita drinkkejä ja viileitä jazz-konsertteja.

Muzyka Krysh

Osoite: Ulitsa Pervaja Sovetskaja, 12
VK-ryhmä: https://vk.com/club23987885

Kohteet kartalla

Aiheet