1201

Lajinsa parhaaksikin valittu, intiimi ja tunnelmallinen jazz-kansan suosikki.

Pieni ja tunnelmallinen JFC Jazz Club sijaitsee Shpalernaja-kadulla talon numero 33 sisäpihalla. Klubi tarjoaa päivittäisen rautaisannoksen pääosin jazziin keskittyvää live-musiikkia. Klubissa soittelee säännöllisesti pietarilaisia jazz-kokoonpanoja ja vieraileepa siellä myös maailmalla tunnustettuja virtuooseja. Soiteleepa siellä vieraita myös Suomesta: mm. muutama vuosi takaperin sitten siellä musisoi legendaarinen Piirpauke.

Klubilla järjestetään päivittäin kaksi konserttia: päiväkeikat alkavat kello 15:30 ja iltakonsertit tavanomaisesti kahdeksalta. Lippujen hinnat pyörivät noin 400-500 ruplan, eli kymmenen euron kieppeillä. Konserttien alkamisajat ja hinnat kannattaa kuitenkin tarkistaa erikseen klubin kotisivuilta. Klubi vetää vain noin satakunta henkeä (mitä ei sen pienestä tilasta edes uskoisi), joten suosituimmille keikoille kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen.

JFC Jazz Club vastaa lähes täydellisesti niitä mielikuvia joita hämyisestä jazz-klubista voi olla: paikka on pieni, tiivistunnelmainen ja hämärä. Keittiötä ei ole, mutta juotavaa kannetaan pöytään ystävällisten ja tehokkaiden tarjoilijoiden toimesta. Hinnat ovat ihan kohtuulliset. Pieni olut maksaa noin kolme euroa ja pullollisen viiniä saa pulittamalla noin 15 euroa.

Tiedot

Osoite: Shpalernaja ulitsa, 33
Puhelinnumero: 812 272 98 50
Kotisivut: jfc-club.spb.ru/

Sijainti kartalla

Aiheet