Paninaro Аlimentari & Vineria – Pizzaparhautta

Paninaro tarjoilee mahtavaa pizzaa ja runsaan viinivalikoiman.

1336
Paninaro Аlimentari & Vineria

Mahtava ruokapaikka voi joskus löytyä aivan sattumalta. Pietari.infon toimitus matkasi viime viikonloppuna Jelaginin saarelta Petrogradskajalle, hyppäsi väärään bussiin ja nousi ulos aiemmin tuntemattoman ravintolan edessä. Rouva Fortuna palkitsi ravintolaan poikkeamisen erinomaisella pizza-lounaalla.

Viime vuoden toukokuussa avattu Pizzeria Paninaron taustavoimia ovat moskovalaisen Soljankan ja pietarilaisen Dom Bytan perustajakollektiivi S-11.Ryhmän kädenjälki näkyy ravintolan modernissa miljöössä ja omintakeisessa ruokalistassa.

Ravintolan ruokatarjonta keskittyy ohutpohjaisiin ja rapeakuorisiin pizzoihin, joita täällä paistetaan omassa kiviuunissa. Pizzojen täytteet on valittu luovasti ja niissä on käytetty esimerkiksi kurpitsaa, vuohenjuustoa, mansikoita, minttua, korianteria ja granaattiomenan siemeniä. Italialaisittain pizzat kruunataan myös salaatilla.

Juomapuoli on hämmästyttävän laaja: listalta löytyy kymmeniä viinejä niin italiasta kuin muistakin maista. Tarjolla on myös ravintolan pääkokin itse kehittelemiä alkoholittomia juomia kompoteista kumkvaattiteehen.

Ravintola on melko pienikokoinen ja siinä on vain noin parikymmentä asiakaspaikkaa. Sisustus on viihtyisän moderni ja palvelu korkeatasoista. Ravintolan yhteydessä toimii myös pieni ruokaputiikki, josta voi ostaa juustoja, ilmakuivattuja kinkkuja, ruokaöljyjä ja erilaisia säilykkeitä.

Paninaro Аlimentari & Vineria
Paninaro Аlimentari & Vineria. Kuva: facebook.com/paninarocafe

Tiedot

Nimi: Paninaro Аlimentari & Vineria
Osoite: Bolshaja Zelenina, 28
Lähin metroasema: Tshkalovskaja
Kotisivut: PaninaroCafe.com
Facebook-sivu: facebook.com/paninarocafe

Sijainti kartalla

Aiheet