4.-5.7.2015 – Stereoleto

Festivaali marssittaa Jelaginin saarelle mielenkiintoisen esiintyjäkaartin.

631
Stereoleto

Pietarin kesätapahtumien parhaimmistoon lukeutuva kansainvälinen musiikkifestivaali Stereoleto järjestetään tänä vuonna jo 14. kertaa. Tänäkin vuonna festivaali marssittaa Jelaginin saaren esiintymislavoilleen nimekkään ja mielenkiintoisen artistikaartin. Esiintyjiä on yhteensä yli 30.

4.-5. heinäkuuta Stereoletossa esiintyvät muun muassa venäläinen kulttiyhtye Akvarium, lontoolainen pop-barokko-orkesteri The Irrepressibles, ekspressiivinen Ivan Dorn ja ruotsalainen pop-tähti Jennie Abrahamson.

Festivaalin elektropop-tarjonnasta vastaa venäläinen Tesla Boy ja folk-surfia tarjoilee israelilainen Lola Marsh. Esiintyjälistalta löytyvät myös melodinen Baden Baden ja räjähtäviä rumpusaundeja tarjoava Fills Monkey. Paikallisista yhtyeistä festivaalilla esiintyy mm. syntsapopin kuumaksi nimeksi nopeassa tahdissa noussut Neon Lights.

Festivaali on ikärajaton ja sillä on järjestetty tekemistä ja puuhaa myös lapsille. Tapahtumassa on myös laaja ruokailu-alue, liikuntapaikka ja kirpputori.

Stereoleto-festivaalia tukevat Pietarin kaupungin kulttuurikomitea, Pietarin Ranskan instituutti sekä Suomen, Ruotsin ja Israelin pääkonsulaatit.

Tiedot

Aika: 4.-5.7.2015
Paikka: Jelaginin saari
Kotisivut: Bestfest.ru
Lippujen hinnat: 1000 ruplaa / päivä, 1800 ruplaa molemmat päivät

Kuvia

Stereoleto
Kuva: vk.com/stereoleto / Егор Севастьянов
Stereoleto
Kuva: vk.com/stereoleto / Егор Севастьянов
Stereoleto
Kuva: vk.com/stereoleto / Константин Кондрухов
Stereoleto
Kuva: vk.com/stereoleto / Артем Урванцев

Paikka kartalla

Aiheet