Citymapper auttaa suunnistamaan Pietarissa

Citymapper hyödyntää metron, bussien, johdinautojen, raitiovaunujen ja paikallisjunien aikatauluja ja reittitietoja.

1188

Brittiläisyrityksen tuottama reittiopas Citymapper on julkaissut kartta- ja reittipalvelun Pietarista ja Moskovasta. Älypuhelimeen ladattavan applikaation avulla käyttäjä voi suunnitella reittejä kävellen, pyöräillen, omalla autolla, taksilla tai joukkoliikennettä käyttäen.

citymapper5Citymapper hyödyntää metron, bussien, johdinautojen, raitiovaunujen ja paikallisjunien aikatauluja ja reittitietoja. Älypuhelinapplikaatio laskee reittiin kuluvan ajan ja päivittää reittitietoja tietoa sijainnin mukaan. Reitin voi jakaa kavereilleen, jotka voivat seurata liikkumisen edistymistä. Citymapper laskee myös eri liikkumismuodolla kuluvien kaloreiden määrän.

citymapper3

Citymapper näyttää kartalta metroasemien sisäänkäynnit ja neuvoo, mihin päähän metrojunaa kannattaa mennä aikaa säästääkseen. Palvelu näyttää myös bussien arvioidut saapumisajat. Palvelu osaa ottaa huomioon myös vuorokauden ajan optimaalisinta reittiä suunniteltaessa. Karttaan on merkitty myös kaupunkipyörien ja polkupyörävuokraamoiden sijainnit.

citymapper4

Applikaatio on ladattavissa Apple– ja Android-puhelimiin. Palvelu vaatii toimiakseen verkkoyhteyden.

Vaihtoehtoisia reittipalveluja Citymapperille ovat muun muassa Yandex.Transport ja 2GIS. Jälkimmäisen voi ladata puhelimensa muistiin ja käyttää sitä myös offline-tilassa.

Aiheet