Jokerit ja VR jatkavat yhteistyötään

Jokeri-junia Helsinkiin ja Pietariin.

823

Jääkiekkojoukkue Jokerit ja VR ovat solmineet yhteistyösopimuksen myös alkavalle KHL-kaudelle. Yhteistyön tavoitteena on tarjota jatkossakin suomalaisille jääkiekon ystäville helppo tapa matkustaa katsomaan KHL-jääkiekkoa joko Helsinkiin tai Pietariin.

— Viime kauden kokemukset markkinointiyhteistyöstä Jokereiden kanssa olivat erittäin positiiviset, siksi päätös jatkaa sopimusta oli helppo. Jokereista tuli kauden aikana valtakunnallisesti seurattu joukkue, jonka pelejä tultiin katsomaan Helsinkiin eri puolilta Suomea, kertoo VR:n markkinointi- ja verkkomyyntijohtaja Minni Miettinen.

Jokereiden ja VR:n julkaiseman tiedotteen mukaan Jokereiden pelejä tultiin katsomaan ahkerasti eri puolilta Suomea.

— Jokereiden kotiareenan sijainti Pasilan rautatieaseman vieressä sekä Helsinki-Pietari väliä liikennöivä Allegro-juna antavat meille erinomaisen mahdollisuuden tarjota helpoin kulkuyhteys kaikilta Suomen raidepaikkakunnilta katsomaan niin Jokereiden kotipelejä Helsingissä kuin vieraspelejä Pietarissa, Miettinen jatkaa.

Jokeri-junia Helsinkiin ja Pietariin

Yksi yhteistyön näkyvimmistä elementeistä on kauden aikana järjestettävät junamatkat Jokereiden KHL-otteluihin Helsinkiin ja Pietariin. Viime kauden aikana järjestetyt junamatkat esimerkiksi Turusta ja Tampereelta keräsivät junat täyteen kansainvälisen huippujääkiekon ystäviä.

— Olemme erittäin mielissämme, että pääsemme jatkamaan menestyksekkäästi alkanutta yhteistyötä VR:n kanssa. Viime kauden äärimmäisen suositut kotimaan KHL-ottelumatkakampanjat jatkuvat myös tulevalla kaudella. Lisäksi odotamme innolla 25.9. Pietariin Allegro-junalla toteutettavaa fanimatkaa, sanoo Jokereiden myyntijohtaja Juha Kuusla.

Jokereiden toisen KHL-kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan tiistaina 25.8., jolloin vastaan asettuu venäläinen Severstal Tsherepovets.

Pietarin SKA:n KHL:n runkosarjan kotiottelut näet täältä.

Aiheet