Keskon kymmenes K-ruoka-market avattiin Sosnovyi Borissa

Hypermarkettiaan varten Kesko rakennutti kokonaan uuden liikerakennuksen ja 450 paikkaisen parkkialueen.

1103

Keskon kymmenes K- ruoka -hypermarket avattiin viime viikolla Sosnovyi Borissa. Hypermarketin juhlallisissa avajaisissa vieraili noin 8000 kaupunkilaista, mikä aiheutti läheisillä tieväylillä jopa ajoittaista ruuhkautumista.

Kaupunkilaisten lisäksi avajaisissa vieraili Keskon ja paikallishallinnon edustajia. Tilaisuudessa vieraillut Sosnovyi Borin kaupunginosahallinnon johtaja Dmitri Pulajevski toivotti uuden marketin tervetulleeksi.

— Uskon että kilpailun lisääntyminen kaupunkimme vähittäiskaupassa nostaa tarjonnan laatua ja edistää hintakilpailukykyä. Tärkeintä Keskon tulemisessa Sosnovyi Boriin on kuitenkin se, että tunnemme yrityksen ja tiedämme, että se on erittäin tarkka elintarvikkeidensa korkeasta laadusta ja palvelutasostaan, Pulajevski kertoi paikallisen televisiokanava Terra Studion haastattelussa.

k-ruoka-sosnovy-bor-3

Pietarista 70 kilometriä länteen sijaitseva Sosnovyi Bor on yksi Venäjän ydinvoimateollisuuden tärkeimmistä keskittymistä. Hypermarkettiaan varten Kesko rakennutti kokonaan uuden liikerakennuksen ja 450 paikkaisen parkkialueen. K-Ruoka työllistää Sosnovyi Borissa satakunta paikkakuntalaista.

Keskolla on tällä hetkellä Pietarissa ja sitä ympäröivässä Leningradin Oblastissa yhteensä kymmenen K-ruoka-hypermarkettia. Ruokakauppojen lisäksi Keskolla on Venäjällä 13 K-rautaa.

k-ruoka-sosnovy-bor-4 k-ruoka-sosnovy-bor-5 k-ruoka-sosnovy-bor-1Kuvat: K-ruoka.ru

Aiheet