SRV:n Okhta Mall -kauppakeskus nousi harjakorkeuteensa Pietarissa

Kauppakeskus avataan kesällä 2016.

738

Suomalaisen rakennusyhtiö Okhta Mall -kauppakeskuksen harjannostajaisia vietettiin torstaina Pietarissa. Kesällä 2016 avattavassa kauppakeskuksessa on vuokrattavaa tilaa kaikkiaan 78 000 neliömetriä, joten valmistuessaan se tulee olemaan yksi Pietarin suurimmista kauppakeskuksista.

Kauppakeskuksen tiloista noin 42 prosenttia on tällä hetkellä vuokrattu tai varattu ja neuvottelut ovat käynnissä 30 prosentista tiloista. Okhta Mallin merkittävimpiä vuokralaisia ovat muun muassa kansainväliset ketjut kuten H&M ja Decathlon, venäläiset Lenta, Mama Detyam, Dochki Synochki sekä huvipuisto FantasyGrad.

— Okhta Mall on lippulaivaprojektimme Venäjällä, ja SRV:n Pietarin toiminnan kulmakivi. Okhta Mallin ansiosta koko SRV:n Venäjän toimintojen viime vuoden liikevaihto kasvoi, totesi SRV:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila harjannostajaispuheessaan 10. syyskuuta.

Kauppakeskukseen tulee muun muassa hypermarket, suuri elokuvateatterikokonaisuus, ravintolamaailma, kuntokeskus, erikoisliikkeitä kuten esimerkiksi suuri lastentarvikeliike, sekä useita muoti- ja urheiluliikkeitä. Keskukseen tulee kaikkiaan 1 900 pysäköintipaikkaa.

SRV:n mukaan puolen tunnin matkan säteellä Okhta Mallista asuu yli 1,5 miljoonaa pietarilaista.

okhta-mall-02 okhta-mall-03 okhta-mall-04

Aiheet