Pietarilainen salakapakka valittiin maailman top-100 baarin joukkoon

Vuonna 2015 avattu pietarilaisravintola pääsi listalle ensimmäistä kertaa.

911

Pietarilainen ravintola El Copitas ja moskovalainen teehuone Chaynaya Tea & Coctails ovat päässeet Drinks International koostamalle maailman parhaiden baarien top-100 -listalle. El Copitas sijoittui sijalle 76 ja moskovalaisravintola hieman korkeammalle. Vuonna 2015 avattu pietarilaisravintola pääsi listalle ensimmäistä kertaa.

El Copitas -ravintola toimii Pietarissa viimeisten parin vuoden aikana suosituksi nousseella ”salakapakka”-konseptilla, jonka mukaan ravintolaan pääsee vain ennakkoon ilmoittautumalla. Ravintola toimii Pietarin keskustassa Kolokolnaja-kadulla. Ulospäin paikka ei näytä ravintolalta, sillä sen kohdalla roikkuvat paikalla aiemmin toimineen ”Kalastus ja Turismi” -kaupan mainoskyltit.

El Copitas -baarissa valmistetaan harvinaisia Mezcal ja Tequila –pohjaisia drinkkejä sekä tarjoillaan palan painikkeeksi nachoja, tacoja ja keittoja autenttisista meksikolaisista astiastoista.

Worldʼs Best Bars -listan koostaa 150 henkilön asiantuntijaraati yhteensä 40 maasta. Listaa on koostettu vuodesta 2011. Ravintola on saanut hyviä arvosteluja myös asiakkailtaan. Esimerkiksi Facebookissa baarille on annettu 4,9 pistettä viidestä.

El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar
El Copitas. Kuva: facebook.com/elcopitasbar
Aiheet