Princess Anastasia risteilee nyt italialais-venäläisissä tunnelmissa

1459

MOBY SPL:n, eli entisen St. Peter Linen risteilykausi Itämerellä käynnistyi uudistetulla Princess Anastasialla. Laiva seilaa Laiva seilaa Itämerellä nyt ”kahdeksikkoa” Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välillä.

Kasvojenkohotuksen läpikäynyt Princess Anastasia on saanut kolme kuukautta kestäneissä kunnostustöissä uuden italialaistyylisen ilmeen Made in Italy -hengessä. Tiistaina Princess Anastasia saapui Helsinkiin, josta lähti kevään ensimmäiselle viisumivapaalle risteilylle Pietariin. Laivalla järjestetyssä tilaisuudessa kerrottiin uudistuksista ja risteilykauden suunnitelmista.

— Italialaisen laivayhtiö Mobyn ja St. Peter Linen vuoden 2016 lopulla käynnistynyt yhteistyö tuo Itämerellä risteileville Princess Anastasian matkustajille venäläis-italialaisen vieraanvaraisuuden, MOBY SPL:n pääjohtaja Alessandro Onorato kertoo.

Palanen Italiaa Välimerellä

Uudistetun Princess Anastasian ostostarjonnassa on runsaasti italialaisia huipputuotteita ja -merkkejä – vaatteita, kosmetiikkaa, kelloja, koruja ja leluja. Verovapaan ostosalueen lisäksi matkustajat voivat pelata Princess Anastasian kasinolla ja nauttia laivan muista palveluista, kuten kylpylästä, kuntosalista, kauneushoidoista, elokuvista, lasten leikkihuoneesta, ravintoloista, baareista ja yökerhosta. Princess Anastasian showsta vastaa St. Petersburg Music Hall Ballet Theatre.

Risteily Princess Anastasialla tarjoaa myös kulinaarisia elämyksiä. Tarjolla on italialaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet ja herkullisia Välimeren alueen ruokia, jotka hemmottelevat ruokaelämyksiä etsiviä matkustajia.

Tiistaina Länsisatamaan saapunutta Princess Anastasiaa ei ollut tunnistaa, sillä se oli saanut uuden värityksen. Laivan uuden ulkoasun ja sen kylkien maalaukset on suunnitellut italialainen suunnittelija Riccardo Guasco.

Princess Anastasialla on 834 hyttiä ja autokansi, johon mahtuu 580 autoa.

— Pietarin risteilyillä on 72 tunnin viisumivapaus. Nyt Pietarissa on myös mahdollisuus yöpyä laivalla torstain ja perjantain välinen yö, kertoo MOBY SPL:n johtaja Sergei Kotenev.

Kotenevin mukaan noin puolet risteilyjen ennakkovarauksista ovat venäläisten tekemiä. Seuraavaksi suurimpia ennakkovaraajaryhmiä ovat olleet saksalaiset, suomalaiset ja aasialaiset turistit.

Risteilyn Princess Anastasialla voi varata yhtiön suomenkielisiltä tai kansainvälisiltä nettisivuilta www.stpeterline.fi tai matkatoimistosta. Maanantaista lauantaihin kestävän Itämeren-risteilyn saa varustamon esitteen mukaan edullisimmillaan 186 eurolla.

Aiheet