Sberbank tarjoaa: Torstaisin ilmaiseksi Venäläiseen museoon

Venäläiseen museoon pääsee maksutta torstaisin kahden kuukauden ajan 6. lokakuuta alkaen.

902

Venäläisen Sberbank-pankin perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 175 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi pankki tarjoaa ilmaisen pääsyn yhteensä 18 museoon eri puolilla Venäjää. Pietarilaisista museoista Sberbankin juhlavuodessa ovat mukana Eremitaasi ja Venäläisen taiteen museo.

Venäläisen taiteen museoon pääsee maksutta torstaisin kahden kuukauden ajan 6. lokakuuta alkaen. Ilmaiseen sisäänpääsyyn sisältyy museon perusnäyttely sekä parhaillaan esillä oleva Kandinsky ja Venäjä -erikoisnäyttely.

Venäläisen taiteen museo on torstaisin auki kello 13:00 – 21:00. Sberbankin juhlavuoden puitteissa toteutettava viimeinen ilmainen vierailupäivä on torstaina 24. marraskuuta.

Taidemuseo Eremitaasi osallistuu Sberbankin juhlavuoteen tarjoamalla ilmaisen sisäänpääsyn Menshikovin palatsiin jokaisena päivänä kahden viikon ajan 12.-30. marraskuuta välisenä aikana. Palatsissa pääsee tutustumaan sen sisätiloihin ja Hieronymus Bosch -koulukunnan renessanssiajan maalausten näyttelyyn.

Sberbank on perustettu vuonna 1841 ja nykyään sillä on yhteensä 17 500 pankkikonttoria eri puolilla Venäjää. Sberbankin tytärpankkeja toimii lisäksi Kazakstanissa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Saksassa.

Aiheet