Suomalainen peliteollisuus esittäytyy Pietarissa heinäkuussa

Finnish Game Day -tapahtumassa esittäytyy useita suomalaisen peliteollisuuden tunnetuimpia ja menestyneimpiä yrityksiä.

980

Suomalainen peliteollisuus esittäytyy kattavasti Pietarissa 27. heinäkuuta järjestettävässä Finnish Game Day -tapahtumassa. Tapahtuma on suunnattu venäläisille, valkovenäläisille ja ukrainalaisille peliammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita pelien kehittämisestä Suomessa ja muualla. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kansainvälisen White Nights Conference St. Petersburg -konferenssin kanssa.

— Suomi on luonteva sijoittautumispaikka niille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa kansainvälisille markkinoille ja Suomen tarjoama peliteollisuuden osaaminen antaa lisäarvoa maahan sijoittautuville peliyrityksille, tapahtumaa järjestävän KAATO Ry:n edustaja Oleg Paliy kertoo.

Finnish Game Day -tapahtumassa esittäytyy useita suomalaisen peliteollisuuden tunnetuimpia ja menestyneimpiä yrityksiä. Esitysten aiheet liikkuvat käytännön neuvojen antamisesta Suomeen sijoittautumisesta kiinnostuneille yrityksille, aina rahoitusmahdollisuuksien esittelyyn.

— Suomi on tänä päivänä yksi globaaleista luovien alojen keskuksista johtaville pelikehittäjille. Maassa on vahva peliteollisuuden klusteri ja dynaamisesti kehittyvä yhteisö. Valtion vahva panostus peliteollisuuteen takaa alan kasvun myös tulevaisuudessa: alan koulutusta tarjoaa nykyään yli 20 oppilaitosta ja korkeakoulua. Suomi tarjoaa myös turvallisen ja vakaan ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle, Oleg Paliy muistuttaa.

Finnish Game Day pidetään Suomen Pietarin pääkonsulaatin tiloissa 27. heinäkuuta kello 13:30 – 19:00. Lisätiedot tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta finnishgameday.com.

Aiheet