Suomalaismiehen kuolemassa ei epäillä rikosta

Pietariin saapumassa olleelta Princess Marialta löydettiin 57-vuotiaan suomalaismiehen ruumis.

956
Risteilyalus Princess Maria

Lauantaina aamulla Princess Maria -risteilyaluksella tapahtuneeseen suomalaismiehen kuolemaan ei liity rikosta, verkkolehti Fontanka uutisoi viikonloppuna.

Pietariin saapumassa olleelta Princess Marialta löydettiin 57-vuotiaan miehen ruumis omasta hytistään. Ruumiissa ei ollut väkivallan merkkejä.

Fontankan saamien tietojen mukaan miehen naapurihytissä matkustanut seurue teki laivan henkilökunnalle ilmoituksen noin kello kahdeksalta aamulla sen jälkeen kun seurue alkoi epäillä, että naapurihytissä ei ole kaikki hyvin.

Eräät matkustajat kertoivat nähneensä miehen viettäneen edellisen illan laivan baarissa. Matkustajien havaintojen mukaan mies oli loukannut nenänsä, mutta vamman uskotaan olleen hänen itsensä aiheuttama. Silminnäkijöiden mukaan miehellä ei ollut riitaa muiden matkustajien kanssa. Tästä kertoi myös miehen viimeksi elossa nähnyt ja tämän hyttiinsä illalla saatellut seurue, Fontanka kirjoittaa.

Varustamo St. Peter Line vahvistaa tapauksen. ”Alustavien tietojen mukaan kuolinsyyksi on varmistumassa sydänkohtaus. Ruumis on nyt pietarilaisella ruumishuoneella ja asiasta on ilmoitettu Suomen Pietarin konsulaatille. Ruumis siirretään pian Suomeen”, St. Peter Line kertoo Fontankalle.

Aiheet