Suomalaisyritykselle tunnustus paloturvallisuustyöstä Pietarissa

Vantaalaisyritys on toimittanut paloturvallisuusjärjestelmiä Pietariin.

993
timo_kunniakirja_sisakuva
Toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

Pietarin kaupunginhallitus on myöntänyt suomalaiselle PPO-Elektroniikka Oy:lle kunniakirjan yrityksen tekemästä pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Pietarissa. PPO-Elektroniikka on tehnyt yhteistyötä Pietarin kaupungin, paikallisten paloturvallisuusorganisaatioiden sekä viranomaisten kanssa aina 2000-luvun alusta lähtien.

PPO-Elektroniikka käynnisti suomalaisen Softex Oy:n palosammutusjärjestelmien viennin vuonna 2003. Järjestelmien asennuskohteita ovat olleet esimerkiksi Alexandrinsky-teatteri, Lenta-kauppakeskukset, Ambassador-hotelli sekä useat suuret logistiikkakeskukset, kuten Osinovaya Roschan tulliterminaali ja Troitskiy Logopark.

— Yhteistyö venäläisten viranomaisten kanssa on ollut sujuvaa. Viime aikojen taloudellinen tilanne on hankaloittanut vientiä, mutta jatkuva yhteistyö toimii siitä huolimatta, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

Softex-vesisumusammutusjärjestelmä on vähän vettä käyttävä matalapaineinen sammutusjärjestelmä kiinteistöjen ja laivojen palosuojaukseen. Palo tukahtuu suuttimilla aikaansaadulla sumulla. Sammutuksessa käytetty pieni vesimäärä minimoi vesivahingot.

Vantaalalla perustettu ja nykyään Helsingissä toimiva PPO-Elektroniikka Oy täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Yrityksellä on toimistot Pietarissa ja Moskovassa.

Aiheet