Surf Coffee tuli Pietariin

Vahvasti surf-henkeen sisustetussa kahvilassa on kaksi salia, joista toisessa esitetään myös elokuvia.

641

Venäläinen kahvilaketju Surf Coffee on avannut ensimmäisen kahvilansa Pietariin. Kahvila sijaitsee Gorohovaja-kadulla lähellä Sennajan aukion metroasemaa.

Vahvasti surf-henkeen sisustetussa kahvilassa on kaksi salia, joissa toisessa esitetään myös elokuvia. Sisätilojen sisustuksessa on käytetty runsaasti puuta, rottinkihuonekaluja, surf-lautoja, riippumattoja ja palmuja.

Surffailuteema on läsnä myös kahvilan omissa kahviannoksissa, joita ovat muun muassa talon tapaan tehty havaijilainen tuplacappuccino. Kahvilan jälkiruoat ovat pietarilaisten Brave Goodies ja Zhivaja Kuhnja -pienkonditorioiden käsialaa ja listalta löytyy myös vegaaniannoksia. Kahvi- ja jälkiruoka-annosten hinnat liikkuvat 170 – 250 ruplan välillä.

Surf Coffee ketjun on perustanut ryhmä surffaamisesta innostuneita venäläisiä, jotka avasivat ketjun ensimmäisen kahvilan Obinskin kaupunkiin viisi vuotta sitten. Kahvilaketju on levinnyt franchising-periaatteella ja sen kahviloita toimii Pietarin lisäksi myös Sotshissa ja Jaroslavlissa.

Tiedot
Kartta
Kuvat

Osoite: Ulitsa Gorohovaja, 34
Lähin metroasema: Sadovaja
Kotisivut: Surfcoffe.ru

Aiheet