Tällainen on suomifanien Leijonaluola Pietarissa

Leijonaluola toimii suomalaisten kisaturistien kokoontumispaikkana jääkiekon MM-kisojen aikana Pietarissa.

1219

Suomalaisille jääkiekkofaneille perustetaan Pietariin oma tukikohta. Leijonaluola toimii suomalaisten kisaturistien kokoontumispaikkana jääkiekon MM-kisojen aikana Pietarissa 6.5.2016 alkaen. Leijonaluolaa pidetään avoinna niin kauan kuin Suomen ottelut Pietarissa jatkuvat.

Leijonaluola tehdään paikallisesta baarista nimeltä Local Bar&Pub. Se sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä kisapaikalta Jubileinyi areenalta ja noin 300 metrin päässä Leijonalaivasta.

Local Bar&Pub Pietarissa. Kuva: vk.com/localbarpub
Local Bar&Pub Pietarissa. Kuva: vk.com/localbarpub

Baarissa järjestetään ohjelmaa erityisesti ottelupäivinä, jolloin pre-gamet starttaavat 3 tuntia ennen ottelua. Kaikkien Suomen otteluiden jälkeen järjestetään jälkipelit. Leijonaluolassa on myös screenejä, joista voi seurata kaikkia MM-kisojen otteluita.

Leijonaluolan isäntänä toimii tänä vuonna Anssi Walta ja Dj:nä ja trubaduurina yleisöä viihdyttää Julian Rock. Leijonaluolassa tullaan näkemään myös vieraita kuten Maikkarin persoonat Tomi Tuominen ja Juhani “Tami” Tamminen.

Local Bar&Pub Pietarissa. Kuva: vk.com/localbarpub
Local Bar&Pub Pietarissa. Kuva: vk.com/localbarpub

Leijonaluolassa tarjoillaan ruokaa aamusta iltaan. Ruokalistalta löytyy sekä paikallisia että eurooppalaisia herkkuja. Ruokalistan mielenkiintoisin tuote on ehdottomasti ruotsalainen aamiainen.

Leijonaluolan ohjelma julkaistaan päivittäin ilmaisessa mobiiliapplikaatiossa “MM-kisasovellus 2016”, joka julkaistaan 4.5.2016 Android- ja iPhone-puhelimille.

Tiedot

Ravintola: Local Bar&Pub
Osoite: Malyi prospekt V.O., 11/57
Aukioloajat: Aamusta iltaan ja illasta aamuun

Aiheet