Tripadvisor valitsi Pietarin Euroopan kahdeksanneksi parhaaksi matkakohteeksi

Matkailusivusto Tripadvisor on valinnut Pietarin Euroopan kahdeksanneksi parhaaksi kaupunkilomakohteeksi Travelers Choice 2016 -rankingissaan.

879

Matkailusivusto Tripadvisor on valinnut Pietarin Euroopan kahdeksanneksi parhaaksi kaupunkilomakohteeksi Travelers Choice 2016 -rankingissaan. Pietari kohensi sijoitustaan, sillä viime vuonna se rankattiin sijalle yhdeksän.

Pietarin edelle sijoittuivat vain Lontoo, Istanbul, Pariisi, Praha, Rooma, Barcelona ja Lissabon.

Valinta perustuu matkailusivuston käyttäjien matkakohteista antamiin arvioihin. Pietarin vahvuuksiksi käyttäjät ovat luetelleet muun muassa hienon arkkitehtuurin, rikkaan kulttuuritarjonnan sekä aktiivisen yöelämän ja monipuolisen ravintolatarjonnan.

Pietarin matkailutoimenjohtaja Inna Shalito. Kuva: mstream.ru
Pietarin matkailutoimenjohtaja Inna Shalito. Kuva: mstream.ru

— Olemme todella iloisia monimiljoonaisen matkailijayhteisön kaupungillemme antamista myönteisistä arvioista. Tänäkin vuonna Pietari tarjoaa matkailijoille mielenkiintoisia uutuuksia, esimerkiksi Valofestivaalin ja Vesikarnevaalit, Pietarin matkailutoimenjohtaja Inna Shalito kommentoi Gorod+ -verkkolehden mukaan.

Pietari kohensi sijoitustaan kahdella pykälällä myös koko maailman parhaiden matkakohteiden vertailussa, jossa se nousi sijalle 14. Venäläisistä matkakohteista Pietari oli tänäkin vuonna kaikkein suosituin.

Tripadvisor.com on kansainvälinen matkailusivusto, jonka kirjautuneet jäsenet voivat lähettää kuvia tai kirjoittaa matka-arvosteluja ja -arviointeja matkakohteista, hotelleista ja ravintoloista ympäri maailman.

Aiheet