Uusi ekoruokakauppa Pietarissa

Ekoruokakauppa Organica avaa uuden mymälän tapahtumakeskus taidekeskus Loft Project Etagin yhteyteen osoitteessa Ligovskaja ulitsa 74.

991

Ekoruokaa, luomutuotteita ja paikallisruokaa myyvä ekoruokakauppa Organica avaa uuden mymälän tapahtuma- ja taidekeskus Loft Project Etagin yhteyteen osoitteessa Ligovskaja ulitsa 74. Asiasta uutisoi verkkolehti The-Village.

Kaupan valikoimissa on mm. biokosmetiikkaa, ekologisia kodinkemikaaleja, superfoodia, orgaanisia mehuja ja muuta terveysruokaa. Loftiin avataan jo toinen Organica-ketjun myymälä Pietarissa. Ketjun ensimmäinen myymälä toimii osoitteessa Zverinskaja ulitsa 1.

Myymälässä myydään mm. ekologisilla tuotantolaitoksilla ja luostareissa valmistettuja säilykkeitä ja hilloja. Organica ei ole vegaaniruokakauppa, joten sen kautta voi tilata myös lähituottajien lihaa, kalaa, kananmunia ja maitoa. Myymälä on avoinna päivittäin kello 11:00 – 22:00 välisenä aikana Loft Project Etagin katutasossa.

Aiemmin Loftissa toimi myös orgaanista ruokaa tarjonnut ravintola, mutta se muutettiin tavalliseksi kahvilaksi orgaanisesti tuotettujen raaka-aineiden vähäisen saatavuuden vuoksi.

Loft Project Etagi on entisen leipomon tiloissa toimiva luovien alojen tilakokonaisuus, jossa on mm. näyttelytiloja, kahvila-ravintola, baari, kauppoja, toimistotiloja, seminaarisali ja hostelli.

Sijainti kartalla

Aiheet