Venäjän suurin robottinäyttely avataan Piterlandissa

Robottiteknologian lisäksi museossa on esillä mm. 3D-tulostimia ja erilaisia virtuaalitodellisuuteen liittyviä teknologioita.

957
Robottinäyttely

Luoteis-Pietarissa toimivassa ostos- ja viihdekeskus Piterlandissa avataan maaliskuussa robottinäyttely. Näyttely on lajissaan Venäjän laajin.

Tuhannen neliön alueelle levittäytyvässä näyttelyssä esitellään uusimpia robottiteknologioita sekä sci-fi elokuvista ja sarjakuvista tuttuja hahmoja, esimerkiksi sellaisia kuin Terminator, Optimus Prime ja Bambly.

Robottien lisäksi museossa on esillä mm. 3D-tulostimia ja erilaisia virtuaalitodellisuuteen liittyviä teknologioita. Näytillä on myös lennokkeja ja pienoishelikoptereita.

”Museomme tarkoituksena on esitellä vieraillemme elokuvista tuttua maailmaa. Museossa on esillä niin tuttuja kuin ennen näkemättömiäkin esineitä”, museon tiedotteessa kerrotaan.

Robottien Imperiumi näyttelyt avautuu viihdekeskus Piterlandissa maaliskuun 20. päivänä, minkä jälkeen se on avoinna päivittäin kello 10:00 – 22:00. Näyttelyn sisäänpääsymaksu on 500 ruplaa aikuisilta ja 250 ruplaa lapsilta.

Aiheet