Visit-Petersburg julkaisi mobiilisovelluksen

Sovelluksessa on tiedot yhteensä 1 500 nähtävyydestä ja käyntikohteesta.

1050

Pietarin kaupungin virallinen matkailusivusto Visit-Petersburg.ru on julkaissut oman mobiilisovelluksen. Älypuhelimeen ladattava sovellus tarjoaa Pietarissa vieraileville turisteille kätevän tavan tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin.

Sovelluksessa on tiedot yhteensä 1 500 nähtävyydestä ja käyntikohteesta: Kirkoista, palatseista, museoista, silloista, muistomerkeistä, teattereista, taidegallerioista, kahviloista, ravintoloista, hotelleista ja kauppakeskuksista. Sovelluksessa on myös Pietarin tapahtumakalenteri.

Sovellukseen on ladattu myös 50 erilaista ja erilaisille tarpeille suunniteltua kävelyreittiä. Kävelyreitit kulkevat mielenkiintoisten kohteiden kautta, joista on kuvaukset. Sovellus tarjoaa venäjän- ja englanninkieliset audioesittelyt yhteensä 40 kohteesta.

Mobiilisovelluksessa on käytetty moskovalaisen Art Lebedev -design-studion Pietarille suunnittelemaa matkailuilmettä. Sovellus on venäjän- ja englanninkielinen ja sen asetuksista voi määritellä omat kiinnostuksen kohteet ja matkabudjetti. Ainakaan tässä vaiheessa sovellus ei toimi offline-tilassa.

Visit-Petersburg.ru-mobiilisovellus on maksuton ja sen voi ladata iPhonelle, Androidille ja Windows-puhelimille.

Lisätiedot: visit-petersburg.ru/en/application

dxxqyj splash thbccy

Aiheet